Nationala

VIDEO Imagini RARE de arhivă cu marii internaționali din '84: dentistul Boloni, elevii Ștefănescu și Țicleanu sau Balaci trăgând de fiare

Captură video (de la stânga la dreapta): Țicleanu, Ștefănescu, Ungureanu și Silviu Lung, la o partidă de rummy

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 noiembrie 2016

Fostul mare internațional Aurel Țicleanu a publicat pe contul lui de facebook imagini rare cu fotbaliștii de legendă ai României din 1984. Este vorba despre filmul de prezentare al "naționalei" pentru Europeanul din Franța, unde "tricolorii" au terminat pe ultimul loc în grupă, după 1-1 cu Spania, 1-2 cu Germania de Vest și 0-1 cu Portugalia.

"Greii" acelor vremuri, Balaci, Cămătaru, Ștefănescu, Boloni, sunt surprinși în ipostaze inedite, de neconceput pentru aceste timpuri, la serviciu sau la școală. Vi-i imaginați acum pe Stanciu și Chipciu în timpul orelor, luând notițe de zor?  

"Am descoperit o minunăție creată de regretatul mare cronicar Ioan Chirilă și de marele regizor Timotei Ursu, filmul de prezentare al Romaniei la EURO'84!

Sper ca pe nostalgicii generației mele să-i facă să se simtă din nou tineri, suporterilor să le facă placere, iar pe jucătorii noștri să-i îmbărbăteze. Vizionare plăcută tuturor! Hai România!", a scris Țicleanu în prezentarea filmulețului care poate fi savurat mai jos. 

Echipa României în meciul de debut de la Euro 84, contra Spaniei:

Lung, Rednic, G. Iorgulescu, C. Ștefănescu, N. Ungureanu, M. Dragnea (A. Țicleanu, 57), L. Bölöni, M. Klein, M. Coraș, R. Cămătaru, R. Gabor (Hagi, 72)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.