Liga 1

Toșca reacționează după meciul contra Chiajnei » Ce spune după acuzele lui Reghe și după ce a fost schimbat în minutul 31

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 noiembrie 2016

Alin Toșca a fost schimbat în minutul 31 al meciului Chiajna - Steaua 0-1, iar la final a fost extrem de criticat de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Fundașul a spus că a trecut peste acel meci că declarațiile lui Reghe l-au ambiționat și că a acceptat decizia antrenorului.

"Aceasta a fost decizia antrenorului. Eu sunt un jucător foarte ambițios. Când trec prin astfel de momente, muncesc de două ori mai mult. Vreau să demonstrez că merit să joc la această echipă", a spus Toșca la TV Digi Sport.

 

3
a fost nota primită de Toșca din partea Gazetei Sporturilor după meciul Chiajna - Steaua

"Fundașul nostru central a jucat la adversari la gol, apoi celălalt nu era în zonă. L-am schimbat pe Toșca pentru că greșise 4 pase la rând.

Oricum nu cred că aveam nevoie de fundaș central la meciul de azi pentru că cei de la Chiajna s-au apărat la 30 de metri. Toșca după ce greșea mingea trebuia să vină înapoi și să blocheze centrările adversarilor, nu cum a făcut la gol" Laurențiu Reghecampf, la TV Dolce Sport

La ieșirea de pe teren, Toșca l-a ignorat pe Reghe și nu a dat mâna cu acesta. Fundașul a făcut la fel și cu ceilalți membri ai staff-ului, dar și cu jucătorii de rezervă.

 
Foto: Captură TV Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.