Liga 1

Lovitură de teatru! MApN a pierdut susținerea ultrașilor și vin cu un scenariu șoc: "Pe Talpan l-au trimis în Afganistan ca să moară" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 November 2016

Fostul lider de galerie al Stelei, Jan Pavel, e convins că Armata nu dorește să ducă războiul cu Gigi Becali mai departe pentru că în acest scandal ar fi implicate nume importante care încă mai sunt în sistem. 

"Pe Talpan l-au scos cu Poliția Militară din Minister. Îl aștepta pe Ministru să prezinte dosarul și l-au dat afară. Armata mușamalizează cum i-a fost cedată Steaua lui Becali pentru că s-au comis ilegalități.

Printre cei care au semnat atunci mai sunt și acum în sistem. Talpan se joacă rău cu focul. Pe Talpan l-au trimis în Afganistan să moară pe acolo și el a venit decorat de americani acum câțiva ani.

El începuse deja procesul ăsta. Ei au sperat să închidă acest proces. E uriaș dosarul făcut de el. E făcut și dosarul pe care vrem să-l trimitem la UEFA. Dar CSA nu aprobă trimiterea pentru că se află acel lucru. Se merge la două capete", a zis Jan Pavel la Ora de Sport de la 6TV.

 Vezi mai jos cum a preluat Gigi Becali pe Steaua conform spuselor fostului lider de galerie al roș-albaștrilor:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.