Liga 1

Burleanu a găsit motivul pentru care n-a ajuns fotbalist: "Erau selecțiile viciate, se cereau taxe și suprataxe ca să fii promovat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 November 2016

Răzvan Burleanu, președintele FRF, știe de ce n-a reușit în cariera de fotbalist pe care și-o începuse în copilărie.

"Ard de această pasiune. Mie, fotbalul mi-a luat foarte mult. Mi-a luat copilăria. Vreau ca ceilalți copii din România să nu treacă prin ce am trecut eu. Selecții viciate la loturile naționale, taxe și suprataxe care ți se cereau ca să fii promovat, ba ca jucător, ba ca arbitru. Așa ca să nu ne surprindă problema arbitrajului românesc de azi. Pentru asta ne batem", a declarat Burleanu, conform Dolce.

Născut la 1 iulie 1984, la Focşani, Răzvan Burleanu este fiul fostului fotbalist al echipei FCM Bacău, Gheorghe Burleanu.

A practicat fotbalul în paralel cu arbitrajul, iar la 19 ani a decis să renunţe la sportul de performanţă urmând cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti.

"Să știți că nu sunt o persoană care să țină de scaun. Mă interesează mult mai mult ceea ce fac. Am un mandat ferm din partea membrilor afiliați, care mi-au încredințat acest mandat, să reformăm fotbalul, și asta voi face. Până în 2018" Răzvan Burleanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.