Stranieri

Jurnaliștii belgieni au sesizat criza prin care trece Stanciu: "E o pasăre palidă la Bruxelles"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 November 2016

Nicolae Stanciu n-a confirmat încă suma uriașă de 10 milioane de euro pe care a plătit-o Anderlecht în schimbul său Stelei. Mijlocașul a reușit doar două goluri până acum, în Europa League, cu Mainz.

Toată atenția presei belgiene este ațintită acum asupra sa, iar jurnalistul Peter Vandenbempt consideră că fotbalistul de 23 de ani încă nu are încredere în forțele sale.

"Stanciu este o pasăre palidă la Bruxelles. Nu are încredere în el. Nici măcar golurile cu Mainz nu au reuşit să-l readucă pe drumul cel bun.

Lipsa sa de formă şi de încredere reprezintă încă un mister. Însă toate deciziile greşite luate în teren, pasele greşite şi ratările sale nu pot ascunde talentul pe care Stanciu îl are", scrie jurnalistul belgian Peter Vandenbempt.

Site-ul belgian Voetbalprimeur.be a realizat un sondaj în care i-a invitat pe cititori să voteze cu da sau nu la întrebarea: Crezi că Stanciu va reuși la Anderlecht?

70% dintre votanți continuă să aibă încredere în cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Anderlecht și au votat cu da.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.