Liga 1

EXCLUSIV Primul răspuns oferit de șefii lui Dinamo în războiul pentru însemne: "Domnul Badea încearcă să destabilizeze clubul"

Articol de Victor Vrînceanu  —  Wednesday, 23 November 2016

Dinamo a răspuns oficial informațiilor apărute astăzi, conform cărora fostul președinte al clubului, Nicolae Badea, ar putea interzice echipei folosirea siglei și palmaresului (detalii AICI). 

Actuala conducere a lui Dinamo susține că totul este o încercare a fostului conducător dinamovist să destabilizeze clubul și că societatea actuală are dreptul de a utiliza însemnele clubului pe termen nelimitat.

Contactaţi de Gazetă, cei de la FC Dinamo 1948 au răspuns prin departamentul de comunicare al clubului cu următoarele precizări:

Este o evidentă încercare de a destabiliza clubul instrumentată de domnul Badea. FC Dinamo 1948 SA are, conform actului contitutiv, dreptul de folosinţa a însemnelor , culorile şi a siglei pe termen nelimitat, iar în ceea ce priveşte activitatea de comercializare a produselor cu însemnele clubului, domnul Badea nu deţine drepturi exclusive de folosire a mărcii, lucru ce poate fi verificat simplu OSIM. Situaţia site-ului fcdinamo.ro şi a instalaţiei de nocturnă de la Săftica e un amănunt care va fi reglementat.

Mai mult decât atât, oricine are dreptul de a redacta notificări, acest lucru neînsemnând că respectivele notificări sunt executorii înainte ca o instanţă competentă să pronunţe pe speţele invocate o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Departamentul de comunicare al FC Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.