Liga 1

EXCLUSIV Ședință la Dinamo! Negoiță a discutat azi noapte cu Mutu și Andone » La ce concluzie s-a ajuns + efectele s-au văzut chiar la antrenamentul de azi dimineață

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 24 noiembrie 2016

Ionuț Negoiță s-a implicat în neînțelegerile dintre Ioan Andone și Adrian Mutu din ultima vreme. Cei doi s-au taxat de fiecare dată când au avut ocazia, însă acest lucru pare să fie de domeniul trecutului.

Patronul clubului i-a chemat pe cei doi, aseară, și au stat de vorbă mai bine de o oră. Au discutat despre aceste neînțelegeri și au ajuns la un consens. Mesajul lui Negoiță a fost scurt și la obiect.

"Sunt prea mulți cei din afara clubului care vor să ne destabilizeze, așa că ar fi bine să nu o facem și noi între noi. Haideți să ne vedem fiecare de treaba lui și să ducem acest club sus, acolo unde îi e locul, adică în lupta la titlu".

Mesajul a fost bine recepționat de cei doi, lucru care s-a văzut chiar la antrenamentul de azi dimineață. Adi Mutu a participat la ședința de pregătire condusă de Andone. N-a fost prezent doar fizic, ba chiar s-a echipat și a intrat la o miuță cu jucătorii, atunci când Andone avea nevoie de un om în plus pentru un exercițiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.