Liga 1

EXCLUSIV Rednic încă aduce bani la Dinamo! » Mevlja are ofertă de 5 milioane de euro din Premier League! Suma importantă pe care o vor primi "câinii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 November 2016

Fostul jucător al lui Dinamo Miha Mevlja, în prezent la Rostov, are o superofertă din Premier League! Sursele GSP susțin că formația engleză care a pus ochii pe fundașul de 26 de ani e dispusă să plătească 5 milioane de euro pentru a-l transfera!

Vestea este una excelentă pentru "câini", care urmează să primească 10% din viitorul transfer. Informația GSP a fost confirmată și de directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, la TV Digi: "Mevlja a impresionat la Rostov și știu că are o ofertă foarte importantă".

Întrebat dacă e vorba despre o ofertă de 5 milioane de euro, Danciu a răspuns: "Da, pe acolo. Din câte știu eu, Dinamo are 10 la sută dintr-un viitor transfer".

Astfel, roș-albii ar urma să încaseze aproximativ 500.000 de euro!

  • Mevlja a fost adus gratis de Mircea Rednic la Dinamo în vara lui 2015. Un an mai târziu, în ultima zi de mercato, apărătorul a fost achiziționat de Rostov, care le-a plătit "câinilor" 700.000 de euro.
  • Rednic s-a despărțit de Dinamo la finalul sezonului trecut. Negoiță nu i-a mai prelungit contractul, nefiind mulțumit de rezultatele obținute de echipă sub comanda tehnicianului.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.