Liga 1

O echipă din Liga 1 riscă să nu se prezinte la următoarea partidă » "Viitorul nu prea există în aceste condiții"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 noiembrie 2016

ASA Târgu Mureș riscă să nu se prezinte la următoarea deplasare din Liga 1, împotriva lui Dinamo, din cauza problemelor financiare.

"Acum, problema cea mai mare la ASA Târgu Mureș este lipsa finanțării. Ceva bani, foarte puțini, am luat de la sponsori, și ceva din participarea în Cupa României. În rest, nimic. Viitorul pentru ASA nu prea există în aceste condiții. Poli Iași și Poli Timișoara au conturile blocate și de asta au probleme. Noi le avem deblocate, dar nu avem nimic acolo. Dacă pentru deplasarea la Chiajna am găsit soluții, chiar nu știu ce vom face pentru a ajunge la meciul cu Dinamo și la cel de Cupă cu Voluntari", a declarat președintele clubului mureșean, Daniel Stanciu, la TV Digi.

ASA Târgu Mureș ocupă penultima poziție a clasamentului Ligii 1, având 3 puncte după 17 etape. Formația mureșeană a început sezonul cu un deficit de 6 puncte.

Partida dintre Dinamo București și ASA Târgu Mureș se va disputa pe 10 decembrie, de la ora 20:30, și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 1, Digi Sport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.