Nationala

EXCLUSIV Mutu vrea un stelist căpitanul naționalei + Cine ar trebui să fie "decarul": "Îi va fi greu, va fi comparat cu mine"

Articol de Eduard Apostol, Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Adrian Mutu a vorbit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre două dintre problemele de la echipa națională. A explicat ce înseamnă numărul "10" într-o astfel de echipă, dar a spus răspicat și cine ar trebui să fie căpitanul echipei. 

"- Vedeți un decar autentic la "națională"?
- Stanciu, poate. Totuși, e un număr greu și se vede că el nu-i pregătit. Deși, atunci când va lua 10-le, va fi comparat cu mine și cu Hagi.

- Dumneavoastră ce-ați simțit când ați luat numărul 10?
- Mie mi l-a dat Hagi. Și-am luat înainte de meci trei cuburi de zahăr! Lumea mă apostrofa, apoi am luat încă un cub de zahăr la pauză. În primul an, eram foarte tânăr și nu m-am ridicat la nivelul numărului purtat. Dar nu m-am gândit niciun moment să renunț la el, mi-am dat seama ce responsabilitate am, în primul rând, față de mine. Să am numărul 10 la națională a reprezentat cea mai mare onoare posibilă pe care o puteam avea.

- Pe cine vedeți căpitan la prima reprezentativă?
- (se gândește preț de câteva secunde) Pe Tătărușanu."

Ciprian Tătărușanu este titular la Fiorentina. S-a consacrat în poarta Stelei, unde a evoluat timp de 4 sezoane și jumătate. A strâns 187 de meciuri pentru formația roș-albastră. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.