Liga 1

350.000 € pentru a treia rezervă! Reghe a explicat de ce nu joacă Jakolis la Steaua

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Sunday 27th of November 2016 12:00

"Domnule, eu vreau să-l iau pe Jakolis și o să-l băgăm fundaș! Așa vreau eu, așa fac", spunea Gigi Becali înainte să vireze suma de transfer în contul celor de la CFR Cluj.

Iar Antonio, mijlocaș dreapta de meserie, a fost uitat complet de staff-ul vicecampioanei, chiar dacă a fost cel mai bun pasator în sezonul trecut din Liga 1, cu 8 assisturi pentru colegii săi.

A prins doar 195 de minute în tricoul Stelei în Liga 1 și un singur meci ca integralist! Antonio a mai bifat 73 de minute în meciul de Cupa Ligii cu FC Botoșani și încă 42 în Europa League. "Avem jucători foarte buni pe postul meu, Adi Popa sau Enache. Eu cred că am viitor la Steaua, nu știu ce să spun, dar sunt fericit aici. Nu mă gândesc să plec de la Steaua. Îmi doresc să câștigăm campionatul și să ne calificăm în Liga Campionilor", recunoaște Jakolis, care este dorit de bulgarii de la ȚSKA Sofia.

Și Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre această decizie, mai ales că jucătorul croat era adus ca o soluție viabilă pentru antrenorul de 41 de ani. "Ce e cu Jakolis? E un jucător pe care noi am plătit o sumă foarte importantă. El a fost meci de meci pe bancă, a și jucat în Cupă, dar eu încerc să trimit pe teren și să le dăm posibilitatea să evolueze jucătorilor care sunt în cea mai bună formă. El trebuie să muncească mai mult, pentru că are calități. Dar trebuie să știe toată lumea că pe postul de mijlocaș dreapta avem jucători foarte importanți, Adi Popa și Enache. Este decizia mea cine joacă la Steaua, iar Jakolis a fost meci de meci pe bancă până acum", a explicat Reghecampf la conferința premergătoare meciului cu Botoșani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.