Liga 2

Atacantul dorit de Becali face senzație » A marcat 9 goluri în ultimele 6 partide

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 noiembrie 2016

Adrian Petre (18 ani) a marcat un gol din penalty, în minutul 51 al partidei câștigate de formația UTA Arad, scor 0-3, în deplasarea de la Chindia Târgoviște.

Adrian Petre a marcat 14 goluri în acest sezon de Liga 2, fiind unul dintre principalii artizani ai formației UTA Arad în lupta pentru promovare. Totalul reușitelor ar fi fost și mai mare, dacă formația Șoimii Pâncota nu s-ar fi retras din campionat. Petre a reușit 4 goluri în partida directă, anulate ulterior. Tânărul arădean traversează o formă incredibilă, reușind să înscrie 9 goluri în ultimele 6 partide disputate. Punctul culminant l-a reprezentat partida câștigată la Balotești, scor 2-4, când a fost autorul tuturor reușitelor.

Adrian Petre a fost monitorizat în ultima perioadă de Steaua: "L-am urmărit pe Petre la loturile naționale. Este un jucător de perspectivă, de ce nu, se poate un eventual transfer", declara Helmuth Duckadam în urmă cu o săptămână.

Atacantul are oferte și din străinătate, cea mai recentă echipă care și-a manifestat interesul fiind Genoa.  Vezi aici detaliile transferului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.