Liga 1

FOTO Una caldă, alta rece » După succesul din Europa League, Steaua a făcut egal cu FC Botoșani! Urmează derby-ul

+12 Foto
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 noiembrie 2016

Steaua a remizat în această seară pe teren propriu, contra lui FC Botoșani, scor 0-0, și a ratat ocazia de a se distanța la șase puncte de CS U Craiova.

FINAL » Steaua - FC Botoșani 0-0
Click AICI pentru liveTEXT!

Începutul de meci a fost destul de echilibrat, iar prima ocazie importantă a Stelei a venit abia după jumătate de oră de joc. Aganovici a centrat de pe partea stângă, iar Jakolis a reluat către poartă. Iliev a respins până la Achim, care a trimis din câțiva metri spre poartăa, dar mingea l-a lovit pe Burcă, iar botoșănenii au îndepărtat pericolul.

Steaua a mai ratat o ocazie importantă de a deschide scorul cu cinci minute înainte de pauză, când Enache a șutat slab dintr-o poziție foarte bună, iar balonul a fost reținut de Iliev.

Steaua a foat mai periculoasă în partea a doua a meciului, iar Toșca a ratat o primă ocazie importantă imediat după pauză. Fundașul roș-albaștrilor a șutat din afara careului, dar Iliev a respins.

Botoșaniul a jucat pe cartea contraatacului, dar Golofca în două rânduri nu a reușit să-l învingă pe Stăncioiu.

Tudorie ar fi putut aduce victoria Stelei pe final, dar nu a reușit să reia în plasă centrarea excelentă expediată de Enache de pe partea dreaptă. Cu egalul de azi, Steaua se distanțează la patru puncte de CS U Craiova și așteaptă derby-ul cu Dinamo, de miercuri.

Echipele de start: 

Steaua: Stăncioiu - Enache, Tamaș, Moke, Toșca - Pintilii (cpt), Bourceanu - Jakolis, Achim, Aganovici - Tudorie
Rezerve: Niță - Simion, Muniru, Golubovici, Boldrin, De Amorim, Adi Popa
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

FC Botoșani: Iliev - Dimitrov, Burca, Miron, Musat - Cucu, Bordeianu - Astafei, Mihai Roman I, Sg Popovici - Herghelegiu. Antrenor: Leo Grozavu 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.