Liga 1

Becali și Reghe au pus tunurile pe un fotbalist stelist: "Nu am văzut jucător atât de slab!" » Edi Iordănescu, o variantă pentru Steaua?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 noiembrie 2016

Gigi Becali a fost foarte nemulțumit de evoluția lui Alexandru Tudorie în meciul cu FC Botoșani (0-0) și susține că Steaua are un om în minus în momentul în care atacantul de 21 de ani este în teren.

"Când joacă Steaua, se joacă numai la o poartă. Noi evoluăm cu un om în minus pentru că suntem obligați să jucăm cu Tudorie. Jucător atât de slab nu am văzut", a declarat Becali la finalul meciului cu moldovenii.

"Randamentul lui Tudorie este foarte slab în momentul de față și nu înțeleg de ce, ar trebui să aibă o reacție mult mai bună decât cea pe care a avut-o. Beneficiază de încrederea noastră"Laurențiu Reghecampf

IORDĂNESCU JR LA STEAUA?

După ce Edi Iordănescu și-a dat demisia de la ȚSKA Sofia (Detalii AICI), patronul Stelei susține că l-ar aduce la club pe tehnician, însă nu știe în ce calitate.

"El este din familie de steliști, poate să ajungă la Steaua oricând, și mâine. Dar ca ce? Vorbim cu Burleanu și dacă ne dă voie cu doi antrenori, îl aducem și pe el", a concluzionat ironic conducătorul roș-albaștrilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.