Campionate

Barcelona, doar remiză în deplasarea cu Real Sociedad » Catalanii sunt la 6 puncte în spatele lui Real Madrid

foto: reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  luni, 28 noiembrie 2016

Real Sociedad și Barcelona au încheiat la egalitate, scor 1-1, în partida disputată în etapa a 13-a din La Liga. Astfel, clubul de pe ”Nou Camp” nu a obținut victoria pe ”Anoeda” din anul 2007.

Catalanii nu au făcut cel mai bun meci al lor din deplasare și trebuie să-i mulțumească lui Lionel Messi pentru golul egalizator, care le-a permis să plece cu un punct de la Real Sociedad.

Barcelona a fost surprinsă de jocul gazdelor în prima repriză, care au apelat la un presing agresiv. Ocaziile au fost la poarta lui ter Stegen, dar Xabi Prieto și Vela le-au ratat cu seninătate.

În minutul 53, Vela profită de greșeala lui Mascherano, șutează, dar portarul catalanilor respinge în față. Mingea ricoșează la Willian Jose, care cu o lovitură de cap precisă, deschide scorul. Trupa lui Luis Enrique reacționează rapid și Lionel Messi restabilește egalitatea, după numai șase minute, în urma unei pase ideale a lui Neymar. Oaspeții nu mai au puterea să forțeze victoria și meciul se încheie cu o remiză.

Barcelona rămâne pe locul 2 în La Liga, cu 27 de puncte, la șase lungimi față de Real Madrid, iar Sociedad ocupă poziția a 5-a, cu 23 de puncte. Pentru catalani urmează ”El Clasico”, care se va desfășura sâmbătă 3 decembrie, de la ora 17:15 pe ”Nou Camp”.

Real Sociedad – Barcelona 1-1 (Willian Jose 53’ / Messi 59’)
Stadion: Anoeta, spectatori: 27.756

Real Sociedad (4-3-3): Rulli - Yuri, Inigo Martinez, Navas, Carlos Martinez - Zurutuza, Illarramendi, Prieto (Canales 72’) – Oyarzabal (Granero 85’), Willian Jose (Juanmi 75’), Vela. Antrenor: Eusebio Sacristan

FC Barcelona(4-3-3): Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Busquets, Rakitic (D. Suarez 46’), André Gomes - Messi, Luis Suárez, Neymar. Antrenor: Luis Enrique

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.