Liga 1

EXCLUSIV Șumudică a luat decizia după ce a văzut declarațiile lui Florin Lovin: "E primul jucător care face asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 noiembrie 2016

Marius Șumudică a văzut declarațiile lui Florin Lovin după neînțelegerile de la meciul de ieri. Tehnicianul Astrei chiar a luat o decizie după asta. 

Surpriză însă! Șumi nu este supărat pe jucătorul său și chiar i-a promis că va fi titular în etapa intermediară de joi, când Astra întâlnește CFR Cluj. 

"A fost o decizie tehnică luată la nervi. Antrenorul nu trebuie să dea explicații niciodată. Referitor la ce a zis Lovin despre relația noastră eu cred că aceasta nu poate fi decât mai bună de acum înainte.

El se va pregăti și va juca mai bine decât a făcut-o în ultima vreme. Hotărârea mea e următoarea: Lovin e primul jucător care va începe meciul împotriva CFR-ului. Va fi titular", a zis Marius Șumudică pentru GSP.RO. 

...despre Dani Coman: "Nu pot să mă cert cu Dani Coman, care mi-a fost și jucător, eu am greșit programul din toate punctele de vedere și s-a acumulat oboseală, dar discuțiile apărute azi nu strică relația pe care o am cu Dani.

Eu am vrut să facem drumul dintr-o bucată, cu autocarul. Nu mi-am dat seama cât de grea o să fie deplasarea", a zis Șumudică. 

Citește și: Explicații după reacția nervoasă a lui Lovin! Mijlocașul iese la atac: "Mi-a ajuns! Relația mea cu Șumudică se va schimba de acum!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.