Campionate

Mourinho trimis în tribune de arbitru după un acces de furie » Câte etape de suspendare riscă portughezul

foto: reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  luni, 28 noiembrie 2016

Jose Mourinho a lovit cu piciorul o sticlă de apă în timpului partidei Manchester United – West Ham desfășurată în etapa a 13-a din Premier League, iar arbitrul Jonathan Moss l-a eliminat. Acum, antrenorul ”diavolilor roșii” ar putea primi două etape de suspendare.

Portughezul se confruntă cu a treia eliminare, în mai puțin de un an. Incidentul s-a produs în minutul 27, după ce Paul Pogba a primit un cartonaș galben din partea centralului, în urma unei simulări.

Decizia arbitrului Jonathan Moss a fost corectă, iar pedeapsa lui Mourinho ar putea fi mai aspră de această dată, ținând cont de antecedentele acestuia, când a luat doar o singură etapă de suspendare.

În urmă cu patru săptămâni, Mark Clattenburgh l-a trimis în tribune pe antrenorul lui Manchester United, după ce acesta a protestat în meciul cu Burnley de pe ”Old Trafford”. Primul incident, s-a petrecut cu aproape 12 luni în urmă, când portughezul, aflat atunci pe banca lui Chelsea, a fost eliminat tot de Moss pe stadionul ”Boleyn Ground”.

Secundul lui Mourinho, Rui Faria a reacționat în urma deciziei arbitrului din partida cu West Ham. ”Cred că toată lumea a văzut că frustrarea sa s-a petrecut la o fază când noi trebuia să primim o lovitură liberă, însă arbitrul i-a dat cartonaș galben lui Pogba, care va fi suspendat pentru partida viitoare”.

Fanii lui Manchester United l-au apărat pe antrenorul ”diavolilor roșii”, în comentariile lor de pe rețelele de socializare. Aceștia s-au întrebat, de ce Jurgen Klopp sau Antonio Conte nu sunt trimiși în tribună de arbitri, după manifestările lor de pe marginea terenului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.