Liga 1

Ioan Andone, luat la rost de suporterii lui Dinamo, în direct la Tribuna 0: "Aţi apărut precum căprioara în bătaia puştii!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 noiembrie 2016

Invitat la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, Ioan Andone a fost pus faţă în faţă cu nemulţumirile suporterilor dinamovişti. 

Înainte să fie chestionat cu privire la plecarea lui Mevlja de la echipă, Ioan Andone a fost avertizat de fanul "câinilor": "Aţi apărut precum căprioara în bătaia puştii!"

Legat de plecarea fotbalistului sloven la Rostov Don, Andone a dezvăluit că Mevlja a venit la tehnician să îl lase să plece şi să joace în Liga Campionilor.

"A venit la mine şi mi-a spus că dacă nu îl las să meargă la Rostov, e în stare să se lase de fotbal. Era în stare să stea un an acasă. Jucătorul nu a mai vrut la Dinamo. Îţi dai seama că mie nu îmi convine, noi avem probleme în apărare.

Recunosc, acolo suferim. Asta din cauză că a plecat Mevlja după începerea campionatului. Jucătorul nici n-a venit în România, să îşi ia la revedere de la echipă. A plecat la naţională, iar apoi direct la Rostov", a spus Ioan Andone la Tribuna 0.

În încheiere, fanul dinamovist l-a întrebat pe Ioan Andone: "Suntem câini sau pisici?", iar tehnicianul din Ştefan cel Mare nu a ezitat în a răspunde: "Noi suntem câini, dar câinii trebuie învăţaţi să muşte!"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.