Liga 1

Andone, critici la adresa unui fotbalist care a plecat: "Trebuia să se bată pentru locul de titular" » Ce spune despre Patrick Petre şi doi dintre fotbaliştii de perspectivă de la Dinamo

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 November 2016

Invitat la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, Ioan Andone a vorbit despre plecarea lui Andrei Marc de la Dinamo, dar şi despre şansele unor tineri de a se impune la prima echipă a "câinilor".

Despre Marc: "Nu l-am dat deoparte. Am avut patru fundaşi centrali în pregătire: Mevlja, Nedelcearu, Popescu, de la Dunărea Galaţi, şi pe Marc. În meciurle de pregătire le-am dat şanse egale. Mai bine a funcţionat cuplul Nedelcearu cu Mevlja. Jucătorii spun că «dacă nu joc titular, mai bine plec». Dacă stătea să se bată, probabil juca acum".

Despre Patrick Petre: "El poate juca în poziţia pe care joacă, Rotariu, Hanca şi Vali Lazăr. Unde să joace? E tânăr, dar e greu să joace la Dinamo un tânăr, cu presiunea de la echipă. Eu ţin foarte mult la Patrick, dar e foarte greu pentru el".

Despre Moldoveanu şi Târcoveanu: "Moldoveanu se antrenează bine, a început să se antreneze la echipa a doua. Sper ca după pregătirea de iarnă să revină la forma de dinainte de accindetare. Sper să îşi revină, să îl iau cu noi în pregătirea de iarnă. Târcoveanu joacă foarte bine la echipa a doua, e un jucător foarte bun, de mare viitor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.