Liga 2

Dezbateri aprinse la Satu Mare, după moartea lui Didi Prodan » Propunerea de a redenumi stadionul după numele lui Prodan, contestată de un consilier UDMR: "A jucat cum a putut"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 November 2016

După decesul lui Daniel Prodan, din data de 16 noiembrie, în Consiliul Județean Satu Mare s-a propus ca stadionul Olimpiei să fie redenumit după numele fostului membru al Generației de Aur.

Inițiativa a fost discutată în ședința de astăzi a CJ Satu Mare, iar majoritatea consilierilor au fost de acord, cu excepția reprezentantului UDMR, Kereskenyi Dandor, care a argumentat că Daniel Prodan nu a fost un fotbalist atât de important, informează TV1 Satu Mare.

"L-am cunoscut personal pe Daniel Prodan și nu era un fotbalist atât de mare cum am auzit chiar aici. Era un fotbalist care a jucat cum a putut. În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să inițiem un cult unui nepotrivit", a spus Kereskenyi Dandor.

Acesta a fost contrazis de un alt consilier prezent la ședință, care a adus în discuție modul în care Daniel Prodan a reprezentat Satu Mare și investițiile pe care acesta le-a făcut în ceea ce privește creșterea tinerilor jucători.

"Nu voi fi de acord cu ceea ce spune legat de Daniel Prodan. A fost un fotbalist care ne-a și reprezentat cu cinste, a și făcut invetiție în fotbal, în pepinieră, legată de a crește tineri, de a-i pregăti", a declarat Adrian Ștef.

Daniel Prodan, fost fotbalist al Generației de Aur, a murit pe data de 16 noiembrie în urma unui infarct, la vârsta de 44 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.