Nationala

Îl amenință cu tribunalul! Vochin i-a răspuns lui Prunea, după noile acuze venite la adresa FRF: "Minte într-un hal fără de hal. E calomnie!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 noiembrie 2016

După ce Florin Prunea a oferit o nouă serie de critici vehemente la adresa președintelui Federației, Răzvan Burleanu, Andrei Vochin i-a răspuns fostului portar al naționalei, pe care îl acuză de calomnie.

Ce a declarat Prunea

"Burleanu încasează 14 milioane de euro de la UEFA. Fără acei bani, FRF ar pune lacătul. Din păcate, acei bani nu se duc către amărâții ăștia din ligile inferioare. Acolo sunt jucători și antrenori plătiți cu 800 de lei pe lună, iar tu, președintele Federației, îți iei prime de sute de mii de euro și fotbalul nostru moare. Sute de mii de euro primă pentru calificare. Ce a făcut pentru acești bani? Absolut nimic.

Noi la Comitetul Executiv nu primim nimic legat de acești bani, cum n-am primit nici contractul lui Daum, niciun document nu ni se prezintă. De aceea, eu am și atacat în instanță acea hotărâre a Comitetului Executiv. Am personalitate, nu stau într-un salariu, de aceea eu spun ceea ce văd, civilizat. Când văd aceste derapaje ale domnului Burleanu eu sunt obligat să trag un semnal de alarmă", a spus Florin Prunea aseară, la TV Dolce Sport. 

Răspunsul lui Vochin

"Trăiesc într-o țară în care se minte într-un hal fără de hal. Și nimeni nu poate interveni. A vorbit omul ăsta de niște bani, de niște prime de sute de mii de euro. Sunt evidențele contabile, se poate verifica dacă e cum spune el. Nu se poate să nu-ți găsești dreptatea în justiție, la felul acesta de calomnie!", a spus Vochin la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.