Derby de Romania

FOTO Le-au filmat coregrafia! Ultrașii din Peluza Sud a Stelei și-au deconspirat rivalii: "Frustraților, atenție la fum și foc. Proiecția este gata?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 noiembrie 2016

Dinamo și Steaua se vor întâlni în această seară, de la ora 20:30, în cel de-al 166-lea derby.

Peluza Sud a Stelei a postat pe pagina ei de facebook o imagine cu momentul în care dinamoviștii lucrau la coregrafia din această seară, însoțită de următorul comentariu: "Atenție când faceți retușuri. Câte pânze au rămas 1,2,3? Marginile televizorului sunt perfecte? Atenție la fum și foc. Proiecția este gata?".

Peluza Sud a Stelei a postat pe pagina de facebook și un mesaj dur cu referire la partida din această seară și continuă să spună că echipa lui Gigi Becali nu e adevărata Steaua.

Totodată, ultrașii râd și de fanii lui Dinamo.

"Azi, avem din nou ocazia, din păcate, să asistăm la un nou episod din seria frustrărilor fără limite ale, fără nicio urmă de îndoială, celor mai slabi rivali pe care îi avem.

Mentalitatea acestora, atât de mult invocată lipseşte cu desăvârşire, fapt confirmat de această bucurie exacerbată produsă de un meci jucat împotriva unei echipe fără nume, înfiinţată de nici 2 ani, pe care majoritatea, compusă din ignoranţi, frustraţi, rău-intenţionaţi, prost informaţi, o consideră STEAUA.

Treziţi-vă, STEAUA, echipa care v-a produs atâtea coşmaruri, nu mai există! Nu ne mai miră nimic, aşa se întâmplă când toată viaţa ta a gravitat în jurul unui singur nume: STEAUA", a fost mesajul scris de Peluza Sud.

Citește și: Suporterii Stelei au început deja spectacolul! Promisiunea ultrașilor: "Vă garantăm acest lucru. Veți vedea"

Vezi și: liveTEXT de la 20:30 » Sa fie Derby! Dinamo- Steaua, episodul 166 » Cum arată echipele!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.