Derby de Romania

FOTO MM și Reghe nu s-au putut abține! Ironii la adresa coregrafiei dinamoviste: "Se vrea intimitate! Chiar că e unic în România"

+5 Foto
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 December 2016

Fanii lui Dinamo au pregătit o coregrafie impresionantă la începutul derby-ului de ieri, iar pe o pânză de mărimea întregii peluze au rulat imagini cu golurile lui Dinamo din meciurile cu Steaua (DETALII AICI!), însă nu toată lumea a lăudat spectacolul pus la cale de "câini".

Proiecția live de pe stadion nu s-a văzut prea clar din fața televizorului și chiar unii dintre cei prezenți pe stadion au avut probleme în a vedea imaginile pregătite de fanii alb-roșii.

Aceste probleme tehnice au fost taxate imediat de directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica. Acesta a apelat la un comentariu ironic pentru a descrie dificultățile tehnice întâmpinate de dinamoviști.

"Asta e coregrafia epocală? E unic în România, nu se vede nimic. Asta e prima coregrafie în care se vrea intimitate", a spus oficialul stelist conform unei înregistrări difuzate de TV Digi Sport. 

Nici Laurențiu Reghecampf nu a fost impresionat de coregrafia lui Dinamo.

"Eu n-am văzut nimic, nu s-a observat nimic. A fost o coregrafie frumoasă, vă spun acest lucrul doar ca să vă simțiți bine, dar de unde eram eu nu puteam să vedem niciun fel de imagini", a spus antrenorul Stelei la conferința de presă.

De altfel, cei de pe banca roș-albaștrilor au părut deranjați de faptul că debutul meciului a fost amânat cu aproximtiv 10 minute din cauza desfășurării de forțe din tribune. 

Vezi imagini cu coregrafia lui Dinamo în GALERIA FOTO! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.