Europa League

Fug de tâlhari! ”Vă despăgubim! Nu mergeți la Odessa!” » Manchester United și-a avertizat fanii asupra deplasării în Ucraina

Mâna tatuată a unui fan al lui Manchester United, foto: reuters

Articol de Catalin Dumitrescu  —  joi, 01 decembrie 2016

Manchester United a transmis un avertisment suporterilor care intenționează să se deplaseze la meciul cu Zorya Lugansk, din Europa League, avertizându-i asupra unor riscuri implicate de călătoria în Ucraina.

Lugansk se găsește într-una din regiunile cu majoritate pro-rusă, din estul Ucrainei, zonă care nu se află sub controlul Kievului. De aceea, partidele Zoryei se dispută la Odessa, la 560 de km vest de orașul de reședință al formației gazdă.

Manchester United și-a avertizat fanii că o astfel de călătorie îi expune unor riscuri, nu tocmai neglijabile, de a fi ținta unor atacuri ale unor bande organizate și i-a sfătuit să fie atenți.

Arborarea tricourilor lui Manchester îi face pe aceștia ușor identificabili și vulnerabili în fața unor atacuri, mai ales noaptea. De asemenea, suporterii au fost avertizați și asupra faptului că atât suporterii lui Feyenoord, cât și cei ai lui Fenerbahce au fost agresați în deplasările pe care le-au efectuat la Odessa.

În acest context, United s-au oferit să despăgubească complet acei fani care consideră că este prea periculos să călătorească în Ucraina, scrie Daily Mail.

Ultima partidă a lui United în grupele Europa League în compania lanternei roșii din grupa A, Zorya Lugansk, este una decisivă.

O victorie a ucraininenilor a ar însemna o mare surpriză dar, corelată cu o victorie a lui Feyenoord în fața lui Fenerbahce, și eliminarea elevilor lui Jose Mourinho din primăvara europeană.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.