Campionate

VIDEO United a zdrobit-o pe West Ham în Cupa Ligii, dar Mourinho are o nemulțumire: "Mă doare foarte tare"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 December 2016

Manchester United s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după victoria reușită în fața celor de la West Ham, scor 4-1. Cele două formații remizaseră duminică, scor 1-1, într-o partidă din Premier League.

Golurile formației lui Mourinho au fost marcate de Ibrahimovic și Martial, ambii cu câte o dublă. Prima reușită a suedezului a venit în minutul 2 al partidei, după o fază colectivă de senzație.

"Am câștigat confortabil, prestând un joc superb pe plan ofensiv. Sunt mulțumit cu rezultatul, dar modul în care l-am obținut mă bucură și mai mult. Un lucru mă doare. Mă doare foarte tare că a trebuit să îi las pe Depay și Young în afara lotului.

M-a durut și când a trebuit să îl las pe Martial, săptămâna trecută. Avem foarte mulți jucători pe acele poziții și este dificil pentru ei. Mă doare că nu-i pot folosi pe cât ar merita", a declarat Jose Mourinho la conferința de presă de după meci.

În următoarea fază a Cupei Ligii Angliei, Manchester United o va întâlni pe Hull City. Prima manșă a semifinalei se va disputa pe 10 ianuarie, pe Old Trafford, urmând ca returul să se joace pe 24 ianuarie.

Vezi aici VIDEO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.