Nationala

Daum dă semne că regretă venirea la cârma naționalei: "Nu mă așteptam să găsesc așa ceva aici"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 decembrie 2016

Christoph Daum nu mai pare atât de entuziasmat de fotbalul românesc pe cât era în momentul prezentării ca noul selecționer al României.

"A fost o totală surpriză, nu mă aşteptam să găsesc aşa ceva aici. Aveam imaginea unui fotbal plin cu jucători foarte talentaţi, a unei ţări amatoare de fotbal, care are grijă cum îşi creşte tinerii. Realitatea e că există o mare problemă la nivelul juniorilor, în afară de Academia lui Hagi şi de Viitorul, care fac o treabă excelentă.

Dacă ne uităm afară, cum se dezvoltă fotbalul, ne dăm seama că ceea ce se petrece azi în fotbalul românesc nu ţine de evenimente de acum 3-4 luni, ci e consecinţa unui sistem vechi de 10-15 ani. Oameni din fotbalul românesc m-au prevenit că am nimerit într-un moment prost: «Că eşti tu, că e altul problemele cu care vă veţi confrunta sunt aceleaşi. Dar, pentru că eşti străin, toţi vor sări pe tine»", a spus Duam într-un interviu pentru lead.ro.

"Mă aşteptam la critică, dar nu la critică fără pic de respect! Eu unul ofer respect oricărui jurnalist, chiar dacă mă critică. Ofer respect fiecărui antrenor, jucător. Dar aici, adesea, se întrece măsura. Noi numim asta libertate de expresie, libertatea media, dar, uneori, iată, nu mai există graniţe. Critica pe care eu o apreciez cel mai mult este aceea care include şi soluţii. Doar oferind păreri fără nicio probă, înseamnă lipsă de respect"
Christoph Daum

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.