Liga 1

Un oficial FRF anunță: clubul Dinamo poate fi sancționat după coregrafia din derby

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 decembrie 2016

Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au realizat o coregrafie unică în derby-ul cu Steaua, 3-1, însă pentru ca acest lucru să fie posibil a fost nevoie ca nocturna să fie stinsă timp de 10 minute în startul meciului.

Acest lucru pare să-i coste pe dinamoviști deoarece consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, susține că formația alb-roșie va fi amendată pentru stingerea nocturnei.

"Eu ştiu că noi (n.r. naționala României) am şi luat nişte amenzi că nu reuşim să ieşim de la vestiare la secundă.

Acum stai 10 minute pe teren cu nocturnă stinsă numai dacă s-a discutat asta la şedinţa tehnică. Însă eu nu cred că există vreun observator care, ştiind care e durata acestui moment, să-l fi acceptat.

Probabil că s-au pus de acord de vreme ce s-a întâmplat aşa sau, dacă nu, probabil că Dinamo îşi asumă o eventuală amendă", a declarat Andrei Vochin la Dolce Sport.

"Din surse am înţeles că au vrut să întârzie cam un minut pentru o coregrafie, dar a fost amânat meciul cu vreo 12 minute. Ce au făcut cei de la Dinamo cu stingerea nocturnei mai mult ca sigur comisiile federaţiei vor analiza şi vor sancţiona clubul Dinamo printr-o amendă drastică" Dan Lăzărescu, fost arbitru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.