Liga 1

Mari probleme pentru Reghecampf după meciul cu Dinamo! 3 accidentări importante: "Doi dintre ei vor lipsi o perioadă mai lungă" » Unul ar putea să nu mai joace niciodată la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 decembrie 2016

Steaua are din nou probleme din cauza accidentărilor. Roș-albaștrii nu se vor baza pe 3 fotbaliști importanți la meciul cu Pandurii. 

"Avem 3 jucători accidentaţi la meciul cu Dinamo, doi mai grav. Sper ca pe Popa să-l avem joi. Sulley şi Golubovici probabil vor lipsi o perioadă mai lungă, Popa probabil nu va face parte din lot cu Pandurii. Golubovici, probabil se va opera din nou la faţă, aici e vorba şi de ghinion.

Trebuie să improvizăm, să schimbăm de la etapă la etapă şi asta se vede. Nu voi menaja niciun om, nu am făcut-o niciodată. Am încercat să introduc jucătorii cei mai in formă la acel moment, toţi jucătorii vor să termine anul cu bine şi să avem cât mai multe victorii.

Am avut o posesie bună, am avut multe momente bune, trebuia să primim şi un penalty. Au fost 10 minute în care nu ne explicam ce s-a întâmplat, când am luat două goluri din faze fixe. Aici trebuie să analizăm ce e de făcut. Cred că doar câteva partide nu am fost la un nivel foarte bun.

Dar în rest am fost echipa care a jucat de la început până la sfârşit, dar nu am profitat de ocazii şi nu am obţinut rezultatele dorite. Sunt foarte multe probleme de lot, accidentări stupide", a declarat Reghecamp la conferința de presă.

  • Bojan Golubovici se află pe lista jucătorilor de care Steaua se va despărți în această iarnă. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.