Liga 1

Șumudică ironizează echipele cu "săli făcute să agațe TRX-urile": "Alții conduc mingea cu tibia"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2016

Marius Șumudică consideră că Astra ar fi putut domina fotbalul românesc mulți ani de acum încolo, în cazul în care giurgiuvenii reușeau să-și păstreze jucătorii.

"Sunt niște jucători capricioși, chiar dacă își mai aprind o țigară, mai beau o cola. Când intră pe teren, îi ascultă «boroboața». Nu ca la alții, care conduc mingea cu tibia. Au cele mai bune condiții și, săracii, sunt singurii jucători care conduc mingea cu apărătoarea.

Îmi pare rău că n-am putut să ne ținem jucătorii, dominam fotbalul românesc mulți ani. Cu hectarele lor de teren, cu sălile făcute să agațe TRX-urile, cu nuielușa, tot noi îi dominam", a spus antrenorul Astrei la finalul meciului cu FC Voluntari, citat de TV Sport ro.

Întrebat dacă a discutat cu Bogdan Lobonț înaintea meciului cu AS Roma, Șumudică a răspuns ironic:

"Nu am vorbit cu Lobonț, că e un băiat, Negraru, la integritate (n.r. Costin Negraru, şeful departamentului de integritate din cadrul FRF,), și mi-e frică să nu ma urmărească, e pe urmele mele. Și când merg la o farmacie și mă opresc cu mașina, ma uit în stânga și în dreapta să nu fie vreo casă de pariuri".

Astra joacă împotriva Romei în ultimul meci din grupele Europa League, joi, de la ora 20:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.