Liga 1

Reghecampf a pus lipsa fanilor pe seama prestațiilor echipei » Cum a prefațat lupta din play-off + Detalii despre fotbaliștii accidentați

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2016

Laurențiu Reghecampf este de părere că fanii nu au venit la stadion din cauza prestațiilor mai puțin reușite ale Stelei și prefațează lupta pentru play-off, din care nu crede că va lipsi Dinamo. 

"Toată lumea este plecată, sunt multe probleme și nici jocul nostru nu a fost unul care să aducă foarte mulți oameni la stadion. Din retur va fi altă echipă, altă mentalitate, iar echipa noatră va avea o altă prestație pe teren. 

Am fost cu toții supărați după meciul cu Dinamo, pe care nu trebuia să-l pierdem, mai ales la nivelul la care trebuia să jucăm. Nu este nicio presiune, cei de la Viitorul au fost pe merit o zi pe primul loc. Este frumos când avem o luptă la distanță între două echipe, mai este și Craiova, va veni și Dinamo, va fi frumos în play-off.

Pe Adi Popa nu l-am putut folosi pentru că a resimțit dureri după meciul cu Dinamo. Muniru și Golubovici vor lipsi o perioadă mai lungă, Adi Popa va fi probabil pe teren", a spus Reghecampf la finalul meciului cu Pandurii, la TV Digi Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.