Campionate

Guardiola este regretat la Bayern Munchen! Șefii clubului recunosc: "A fost cel mai frumos fotbal jucat vreodată la echipă"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Catalin Dumitrescu  —  luni, 05 decembrie 2016

Plecarea lui Pep Guardiola de la Bayern Munchen pare să fi lăsat urme, măcar în amintirea unora din șefii clubului.

Deși impunătoarea sală de trofee a clubului bavarez este opera multor antrenori pe care gruparea bavarareză i-a avut de-a lungul timpului, puțini au avut, în opinia CEO-ului clubului, Karl Heinz Rummenige, stilul lui Pep Guardiola. Fostul mare internațional german spune că fotbalul jucat în vremea în care spaniolul a condus Bayern Munchen este cel mai frumos pe care l-a văzut de când este director al grupării bavareze.

”Aș putea spune că Bayern nu a jucat niciodată mai frumos decât pe vremea lui Pep. Bayen Munchen a avut întotdeauna succes, dar sub conducerea lui Guardiola a fost și frumos. Aceasta este moștenirea lui” a declarat Rummeige pentru Welt am Sontag.

Tot el a vorbit despre revenirea lui Uli Hoeness la președenția lui Bayern Munchen.

”Este foarte important să înțelegem că nu se termină totul cu o mare greșeală. Nu voi uita nicioadată ziua când l-am văzut ieșind din închisoare! Era slab și trist” a spus Rummnige despre ziua de 2 ianuarie 2015, ziua eliberării lui Hoeness.

Uli Hoeness a fost reales președinte al lui Bayern Munchen, la sfârșitul lunii noimebrie în cadrul unei Adunări Genarale. E la ispășit o condamnare pentru evaziune fiscală. Actualul președinte al bavarezilor a stat nouă luni în închisoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.