Liga 1

Declarație surprinzătoare a lui Narcis Răducan: "E o chestiune de timp până va veni antrenor la Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 December 2016

Narcis Răducan a declarat astăzi că îl vede pe Edi Iordănescu favorit să devină antrenorul Stelei, după ce Laurențiu Reghecampf își va termina mandatul. 

"Este o chestiune de timp să ajungă la Steaua, dar timpul acesta poate fi un an, doi sau cinci. Pentru că Edi Iordănescu intră în acea categorie a oamenilor care iubesc de mici Steaua. Edi a ajuns la o pregătire profesională care-i permite să preia o astfel de echipă. 

Sunt prieten cu amândoi (n.r. Reghecampf și Iordănescu), dar asta este părerea mea. Dacă va dori Reghe să plece  sau dacă i se va termina contractul, atunci Edi se va afla acolo în top pentru a-l înlocui", a declarat fostul jucător al Stelei.

Totuși, Narcis Răducan nu crede că Laurențiu Reghecampf ar trebui schimbat de pe banca roș- albaștrilor. Reghe mai are contract cu Steaua până în vara lui 2018 și o clauză de reziliere de un milion de euro.

”Reghe trebuie să rămână la Steaua, pentru că a făcut lucruri foarte bune acolo, atât pe plan sportiv, cât și financiar. În plus, pe plan extern a ținut piept unor puteri cu bani mult mai mulți decât are clubul Steaua. De aceea spun că ar trebui să-și termine mandatul", a declarat acesta la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.