Liga 1

EXCLUSIV S-a dus iubirea! Motivele pentru care relația MM-Reghe a început să scârțâie » "Copiii" managerului, executaţi de antrenor + Bănuielile lui Reghe

Foto: Mediafax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 decembrie 2016

Steaua se află într-o săptămână decisivă în privinţa primelor două obiective pe care le are de îndeplinit în acest sezon. Mai întâi, joi îşi joacă şansa de a merge în primăvara europeană, după care, duminică, la Giurgiu, dacă se va impune, aproape sigur va ierna pe primul loc în clasament.

Atmosfera la echipă însă nu e una bună. Gazeta Sporturilor a scris în ultima vreme despre nemulţumirile pe care jucătorii le au la adresa metodelor de antrenament folosite de Reghecampf, dar, mai nou, au apărut disensiuni chiar şi între "principal" şi directorul sportiv, Mihai Stoica.

Totul a plecat de la lista neagră pe care Steaua a întocmit-o pentru pauza de iarnă, cea care conţine numele fotbaliştilor ce vor fi îndepărtaţi.

Nu doar această situaţie a tensionat şi a răcit relaţiile pe axa MM-Reghe. Detaliile le puteți afla din ediția tipărită de azi și din platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.