Handbal

Corespondență din Suedia » Eliza Buceschi spune că România a jucat foarte bine cu Norvegia, dar că i-a lipsit concentrarea: "Ne-am pierdut la situațiile clare!"

Foto: Marius Ionescu

Articol de Marian Ursescu, Marius Ionescu (Foto)  —  Tuesday 6th of December 2016 12:00

Eliza Buceschi era tare supărată după înfrângerea în fața Norvegiei, 21-23, o echipă care ne-a tot învins în ultimul timp la Europene, Mondiale sau Jocurile Olimpice.

"Nu putem să batem deloc Norvegia, suntem mereu aproape, dar ele câștigă. Acum am pierdut la două goluri și mereu am sperat că le putem egala, că putem întoarce. Ne-am luptat, au avut cinci goluri, dar ne-a lipsit parcă și norocul în situațiile critice", a declarat Eliza.

"Se vede că nu am jucat!"

Eliza a remarcat atitudinea fetelor din teren, dăruirea lor totală. "Nu trebuie să ne plângem acum că am picat în cea mai grea grupă, cu campioana mondială și cea olimpică. Dacă vrem să câștigăm o medalie, și asta ne dorim, trebuie să întâlnim și Norvegia, și Rusia", a zis Eliza. Centrul României spune că "se vede faptul că echipa nu s-a putut antrena în efectiv complet prea mult timp. De când ne-am întâlnit, nu știu dacă au fost toate fetele la două antrenamente. În rest, numai accidentări, probleme. A fost și situația fetelor care nu au jocuri în picioare. E și cazul meu, am jucat foarte puțin timp în ultimele șase luni și asta se vede. Sper să ne revenim, să creștem de la joc la joc", a subliniat Eliza.

Victoria vitală cu Rusia

Buceschi e conștientă că orice alt rezultat în afara victoriei cu Rusia ar scoate România aproape total din cursa pentru medalii. "Trebuie să jucăm mult mai bine cu Rusia, să facem mai puține greșeli, să rămânem concentrate tot timpul. Momentele-cheie ale jocului trebuie să le gestionăm mai bine și să nu mai facem atâtea greșeli. Din acest joc cu Norvegia trebuie să învățăm și să luăm lucrurile pozitive", a încheiat jucătoarea care tocmai a semnat cu Dunărea Brăila după ce a plecat de la echipa daneză FC Midtjylland.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.