Handbal

Corespondență din Suedia » Melinda Geiger e mulțumită de efortul depus de fete, în ciuda înfrângerii: "O luăm de la capăt!"

Articol de Marian Ursescu, Marius Ionescu (Foto)  —  Tuesday 6th of December 2016 12:00

Melinda Geiger e bucuroasă că s-a luptat până la capăt cu Norvegia, 21-23, chiar dacă durerea e și mai mare după o astfel de înfrângere

- Melinda, din nou aproape de Norvegia, dar iar am pierdut.
- Of, nu pot să-mi dau seama acum, la cald, ce a făcut diferența, dar sunt bucuroasă că am luptat până la capăt, am crezut în șansa noastră. Am revenit de la minus cinci, am fost aproape, dar nu a fost să fie.

- Cum ți s-a părut noua echipă a Norvegiei?
- Același stil, joc în mare viteză, atacă tot timpul poarta și e foarte greu pentru că te macină fizic. Trebuie să alergi tot timpul după ele și speculează parcă fiecare greșeală. Pe când noi ne pierdem parcă.

- Vine meciul cu Rusia, e o ultimă șansă?
- Luptăm până la sfârșit, o luăm acum de la capăt. Nu ne plângem de milă și încercăm să obținem două puncte în fața lor.

- Jocul tău cum l-ai caracteriza?
- Încerc multe, dar încă fac destul de multe greșeli. Mă străduiesc, cum am spus, să-mi ajut echipa.

- Ați fost obosite datorită faptului că ați ajuns după un drum de 12 ore?
- Nu aș vrea să comentez. E decizia federației și treaba oamenilor de acolo cum ne-au adus aici. Noi trebuie să intrăm pe teren și să jucăm.

- Ați avut iar foarte mulți suporteri în tribună. I-ați simțit aproape pe oameni?
- Sunt incredibili. I-am auzit tot timpul, i-au dominat pe norvegieni. Le mulțumim că vin mereu după noi și că ne împing, pur și simplu, de la spate!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.