Liga 1

EXCLUSIV Dezvăluiri ale unui fost antrenor al Stelei! » Săgeți către Reghecampf și Gigi Becali

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 06 decembrie 2016

Laurențiu Roșu a povestit cu sinceritate într-un interviu de 3 pagini pentru Gazeta Sporturilor perioada petrecută la Steaua, unde a fost secundul lui Costel Gâlcă.

- Cu cine a fost mai greu la Steaua, cu Gigi Becali sau cu generalii?
- La Steaua, cât am fost fotbalist, nu știam cum se comportă cei din conducere, generalii. Ca secund, cu Gigi Becali patron, căruia îi place să se bage la echipă și să vină cu diverse idei, n-am interacționat direct, prea mult. El bagă bani, face ce vrea, că suntem sau nu de acord cu el e partea a doua. Eu mi-am făcut treaba ca secund, mi-am spus mereu părerile din poziția în care eram. Și atât.
- Ediția 2014/2015, în care aţi fost secundul lui Costel Gâlcă, a fost cea mai stresantă pentru dumneavoastră?
- Eram obișnuiți să lucrăm sub presiune. Cel mai urât, mare ghinion!, a fost când am ratat accesul în grupele Champions League cu Ludogoreț, când a fost Moți erou la penalty-uri pentru bulgari. La București, în tur, am ratat calificarea. Dacă făceam 2-0 sau 3-0, nu ne mai prindeau la Sofia. Eram sub mare presiune după "era Reghecampf", umbra fostului antrenor plana la echipă, mai ales că a avut rezultate. Jucătorii erau obișnuiți cu niște metode, le-a luat ceva timp să se acomodeze cu metodele noastre, dar n-am simțit că băieții nu ne ascultă. Unul era finul cuiva, altul era reprezentat de Anamaria, bine, majoritatea erau cu același agent, făceau mese, însă pe mine, unul, nu m-a afectat. Nu cred că a fost vreunul care să nu vrea să dea maximum. Au fost profesioniști.

Citește întreg interviul cu Laurențiu Roșu în ediția tipărită sau în Gazeta Digitală! 

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.