Liga 2

Ar fi răsturnarea de situația a anului la Rapid! Marian Rada: "Tace pentru că pregătește o revenire"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 December 2016

Fost jucător și antrenor la Rapid, Marian Rada a declarat că încă speră ca echipa sa de suflet să fie salvată. Acesta crede că Valerii Moraru își pregătește în liniște revenirea în Giulești cu scopul de a salva societatea din faliment. 

"Se așteaptă soluționarea acestui faliment, să vedem unde se situează lucrurile și să vedem scris negru pe alb care sunt datoriile și cui trebuie să le plătești. Familia Moraru avea o datorie față de faptul că au luat Rapidul și l-au adus unde e. Să vină și spună exact care e situația și ce se așteaptă de la club și de la tergiversarea procesului.

Am auzit că nu se poate declara falimentul, până nu se prezintă toți creditorii sau măcar un avocat care să îi reprezinte. Bine ar fi ca el să vină în față și să spună exact de ce s-a ajuns aici.

Eu sunt optimist și cred că tace pentru că pregătește ceva, pregătește o revenire, astfel încât Rapid să fie altceva. Dacă face rost de bani, s-ar putea să revină cu actualul Rapid. Fără echipele care aduc spectatori, e greu să faci spectacol în fotbal", a spus Marian Rada la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.