Liga 1

O singură condiție! Ce le cere Contra șefilor de la Dinamo: "Doar așa ne vom așeza la masa negocierilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 decembrie 2016

Cosmin Contra a vorbit despre posibilitatea preluării băncii tehnice a lui Dinamo. "Guriță" spune că ar fi dispus să negocieze cu șefii "câinilor" doar dacă Ioan Andone își va rezilia contractul cu Dinamo.

"În momentul când Dinamo nu va mai avea antrenor, vom discuta. E presiune la orice echipă, iar eu mă pun în pielea lui Andone. Am mai spus-o. Când cele două părți nu vor mai lucra, eu sunt dispus să preiau Dinamo.  

Ne vom așeza la masa discuțiilor și vom vedea de ce au nevoie. Dacă au nevoie de mine, dacă au nevoie de un proiect serios, voi fi dispus să negociez.

E dificil ca Dinamo să prindă locurile 1-2. Trebuie construit ceva la Dinamo, au nevoie de întăriri, de jucători cu experiență, care se pot bate la obiective mari precum grupele Europa League sau câștigarea titlului.

Dinamo nu poate să facă acest lucru doar cu tineri, e nevoie de oameni cu experiență care să știe cum să lucreze în condiții de presiune. Fără ajutorul jucătorilor cu experiență, tinerii de la Dinamo nu pot face prea multe", a explicat Contra la TV Digi Sport. 

"Ultima oară când am vorbit cu Mutu a fost la momentul instalării sale la Dinamo. Nu am mai vorbit cu el de atunci, nici cu el, nici cu domnul Negoiță" Cosmin Contra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.