Liga 1

Continuă controversele față de cel mai important transfer al Stelei în iarnă! » Panduru face o analiză: "Alibec se crede Zlatan?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 decembrie 2016

Alibec joacă ultimele meciuri în tricoul Astrei, iar peste fix o lună va pleca în primul cantonament al iernii cu Steaua.

Până atunci, continuă ca personaje importante din fotbalul românesc să aibă opinii complet diferite în privinţa modului în care va reuși să se acomodeze la rigorile din curtea formaţiei antrenate de Reghecampf.

Unul dintre colegii atacantului de la Astra, Silviu Lung jr., a ţinut să-i dea câteva sfaturi Stelei pentru a reuși să-l pună în valoare pe Alibec.

Steaua să aibă grijă de el! Să îi înţeleagă capriciile și dacă o să și-l apropie o să dea un randament foarte bun și acolo”, a spus portarul giurgiuvenilor“, a spus goalkeeper-ul.

Dar fostul decar al Stelei, Basarab Panduru, care a participat și la Campionatul Mondial din 1994 din postura de fotbalist al trupei din Ghencea, a făcut o comparaţie:

Poate că Alibec vrea să fie un fel de Zlatan Ibrahimovici, care după ce s-a dus la Barcelona și a dat câteva goluri a crezut că toată lumea trebuie să se învârtă în jurul lui și că poate să facă numai ce vrea el. N-a fost așa, pentru că Guardiola avea reguli, așa cum trebuie să aibă orice antrenor“.

Toate declarațiile sunt în ziarul de astăzi!

Alte articole EXCLUSIV PRINT:

1. Părinții cu Steaua, puștii cu Villarreal! Reportaj GSP din Spania, înainte de meciul vital din Europa League
2. Interviu de două pagini cu Paul Anton: "În Spania nu-mi lipsește nimic. Poate fanii dinamoviști"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.