Liga Campionilor

VIDEO Perfectowski! Lewandowski excelează și în directe: execuție ca la carte în meciul cu Atletico

Balerină! "Lewa" se îndreaptă în vârful picioarelor spre balon

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday 8th of December 2016 12:00

Robert Lewandowski execută mai nou și ”directe”. Și-o face impecabil, cum a demonstrat-o cu Atleti și Mainz.

Pe 11 noiembrie, cu Polonia (0-3), în preliminariile CM 2018, "tricolorii" au fost îngenuncheați de Lewanbombski ("dublă").

Tătărușanu poate depune mărturie, după ce, la prima dintre reușite, balonul expediat de Robert Lewandowski i-a îndoit efectiv degetele mâinilor! Dar mai e returul din 10 iunie 2017, de la Varșovia, unde Tătă trebuie să ia în calcul că Lewa s-a specializat între timp și-n lovituri libere directe!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Le exersez de vreo două-trei luni", a dezvăluit internaționalul polonez, marți, după ce a parafat victoria lui Bayern în fața lui Atletico dintr-o asemenea execuție: elan pe vârfurile picioarelor, a la Ronaldo, și șut cu interiorul, peste zid, în colțul din dreapta portarului.

Lewandowski își făcuse "încălzirea" vinerea trecută, la Mainz. La prima încercare a șutat "peste", însă pe a doua, tot din marginea careului de 16 metri, ca și marți, a transformat-o în gol.

"Am sărbătorit golul cu mingea sub tricou fiindcă soția e gravidă în 5 luni. Am și luat balonul acasă. E pentru ea și pentru copil"
Robert Lewandowski, atacant Bayern

15victorii acasă consecutive are Bayern în Ligă și 57 de goluri marcate în acest meciuri. Recorduri în competiție!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.