Liga 2

Mari probleme la o formație din România! Jucătorii amenință conducerea că nu se prezintă la următorul meci

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 08 decembrie 2016

Eşecul la scor, 0-4, înregistrat runda trecută, la Snagov, în meciul cu Metalul Reşiţa, a agitat serios apele al Olimpia Satu Mare.

Preşedintele clubului, Atilla Karda, a anunţat că fotbaliştii vor fi sancţionaţi cu o amendă de 25 la sută din drepturile financiare cuvenite lunii precedente.

Pentru plata celor 11 prime restante se aştepta o implicare a Consiliului Judeţean care, se pare, nu va face niciun demers de a oferi echipei banii necesari ca aerul.

În aceste condiţii, jucătorii Olimpiei Satu Mare anunţă, pe diferite căi, că nu vor intra pe teren la meciul de sâmbătă, cu CS Mioveni, pentru a protesta faţă de situaţia financiară delicată a unei echipe care a avut un parcurs foarte bun în campionat în ciuda tuturor dificultăţilor financiare de care s-au lovit, mai mereu, elevii lui Bogdan Andone.

Olimpia Satu Mare ocupă locul 5, cu 34 de puncte. Este cu doar 4 puncte în spatele celor de la FC Brașov, care sunt pe doi și la doar două lungimi de locul de baraj, ocupat acum de UTA. 

  • Partida dintre Olimpia şi CS Mioveni este sâmbătă, de la 11.00, şi este inclusă în programul televizărilor ultimei etape din acest an 2016 la nivelul eşalonului secund.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.