Europa League

Sfaturi importante pentru steliști! Un fost fotbalist român îl știe bine pe Fran Escriba și face un anunț îmbucurător: "Se vorbește mult despre asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 decembrie 2016

Gică Craioveanu îl cunoaște bine pe Fran Escriba și le dă câteva sfaturi steliștilor pentru meciul din această seară, de la ora 18:00, care va fi în direct la Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Fostul fotbalist român se bucură de faptul că Steaua va avea parte de o susținere importantă la partida de pe El Madrigal. 

"Se vorbește de 6.000, 10.000 de suporteri pentru Steaua. Sunt foarte mulți suporteri, mai ales într-o țară care nu e a noastră. Vor fi foarte mulți români, foarte mulți steliști. Dacă mă întrebai acum o lună, spuneam că Steaua nu are șanse. Dacă mă întrebi acum, are șanse mari să bată.

Vă aduceți aminte cum a jucat Villarreal pe Bernabeu, a fost o echipă solidă, cu personalitate, care s-a dus pe Bernabeu să facă posesie. Acum, Villarreal nu joacă foarte bine. Din ce am înțeles, s-ar putea să se fi rupt legătura dintre vestiar și bancă.

Nu joacă absolut deloc bine. Vor avea ghinionul de a nu-l avea pe Bruno, jucătorul cel mai important, deci joacă fără liderul echipei și de aici cred că Steaua are o șansă", a declarat Gheorghe Craioveanu la TV Digi.

...despre Fran Escriba: "L-am avut pe Fran (n.r. Fran Escriba) antrenor la Getafe, ca secund al lui Quique Sanchez Flores. Pregătea foarte bine meciul din postura de secund. Acum, ca principal, ne-a retrogradat, dar pare un alt tip.

Era vesel, acum e mai ursuz. Vrea să pună stăpânire pe tot, să comande în vestiar și în club. E imposibil, fiecare om trebuie să-și facă treaba lui. El vrea să fie peste tot și asta schimbă un pic atmosfera în club și mai ales în vestiar".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.