Liga 1

Lăcătuș, tot mai categoric în războlui Becali - Armată: "Palmaresul și sigla sunt la CSA! De ce să nu existe o primă liga cu Steaua lui Becali și Steaua celor de la CSA? "

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 December 2016

Marius Lăcătuș, fost antrenor și jucător la Steaua, a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali și Armată, despre situația formației roș-albastre și despre posibilitatea înființării unei noi echipe.

"Dacă cei din conducerea clubului și Ministerul se pun de acord, trebuie început de jos. Vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă echipa de seniori a clubului Steaua ar începe din liga a doua? Ce scandal ar fi. Dacă se dorește o echipă de seniori, se va pleca dintr-o ligă inferioară. Cu cât ajunge mai sus cu atât mai bine pentru Clubul Sportiv al Armatei. De ce să nu existe o primă liga cu Steaua lui Becali și Steaua celor de la CSA?

Este greu să faci o echipă. Rămâne de văzut dacă Ministerul și clubul sunt dispuse să facă aceste investiții. E vorba de o echipă de seniori și de grupele de juniori, iar asta costă.

Important e să se plece la drum, să urnim căruța, dar în principiu nu mă văd antrenând acea echipă. Mi-aș dori antrenori cu nume, foști steliști. Mi-ar plăcea să nu am responsabilitate deloc, ci să am rol consultativ. E important în vitrina cui va fi trofeul Cupei Campionilor Europeni. Deocamdată, palmaresul și sigla sunt la Clubul Sportiv al Armatei", a spus Lăcătuș la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.