Handbal

Un fost selecţioner al României îndeamnă la calm înaintea meciului cu Croaţia: "Ăsta e stilul românesc, o victorie neaşteptată şi ne gândim la calificare"

Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 decembrie 2016

Fostul selecţioner al naţionalei de handbal, Radu Voina, a fost surprins de unele rezultate înregistrate la Campionatul European de handbal.

De asemenea, acesta le-a transmis fanilor români că nu ar trebui să se mai entuziasmeze după fiecare meci bun făcut de naţională.

"E un Campionat European oarecum bizar, cu rezultate surprinzătoare. Înainte de campionat eram cam sceptici, cel puţin prin prisma rezultatelor celorlalte echipe.

Au fost foarte multe greşeli, în special în apărare, multe pase greşite, prea multe greşeli tehnice. Bine că apărarea a funcţionat şi Dedu a închis poarta, iar până la urmă am avut un deznodământ frumos.

Mai avem mult de muncă, dar ăsta e stilul românesc, vine o victorie neaşteptată şi ne gândim la calificare", a spus Radu Voina la Sport Total FM. 

România joacă în această seară al treilea meci de la Europeanul din Suedia, contra Croaţiei. Meciul începe la 19:30 şi poate fi urmărit pe TVR 2, TVR HD și liveTEXT pe GSP.RO.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.