Liga 1

Ilfovenii critică arbitrajul » Ce au spus Florin Marin și Alexandru Coman după eșecul cu Timișoara

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 decembrie 2016

Florin Marin a discutat despre meciul pierdut de echipa sa cu Poli Timișoara, în deplasare,  scor 0-1. Consideră că prestația arbitrului a contat destul de mult în stabilirea scorului final. 

"Noi am făcut jocuri bune, în afară de meciul cu Astra, unde am avut o evoluție modestă. Timișoara ne-a dominat din punct de vedere fizic, dar cred că penalty-ul și eliminarea lui Cernat au fost două erori ale arbitrilor.

Am alergat mult, dar n-am reușit să avem ocazii de a înscrie. Ne-a lipsit foarte mult Costin Lazăr, un jucător foarte important pentru noi, controla mijlocul terenului, pasa foarte bine, iar astăzi i-am simțit lipsa" , a declarat antrenorul lui FC Voluntari, Florin Marin la Dolce.

CE A ZIS ALEXANDRU COMAN

"Avem o serie negativă, sperăm să depășim acest moment. Au fost două faze care au influențat jocul în această seară, faultul lui Cernat nu a fost de roșu, a contat foarte mult acea eliminare. De altfel, am înțeles că faultul de la penalty a fost înafara careului.

Acum, ne va lipsi Cernat în meciul din Cupă, este un jucător foarte important. Totuși, cred că avem toate șansele să o învingem pe ASA" , a spus Alexandru Coman.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.