Liga 1

Gnohere rămâne pe lista Stelei » Becali e încă interesat de atacantul dinamovist

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday 10th of December 2016 12:00

Interesul lui Becali pentru francez a rămas de actualitate în condițiile în care atacantul a căzut în dizgrație la Dinamo.

Harlem Gnohere e încă un nume dorit de Becali. Atacantul de la Dinamo și-a complicat situația din cauza refuzului de a prelungi contractul cu roș-albii. Deznodământul fericit pentru "Bizon" ar fi să plece în iarna asta, la Steaua sau în altă parte. La Dinamo nu va mai avea același statut.

Francezul va deveni a treia opțiune din atac în 2017, după Adam Nemec și Daniel Popa. Retrogradarea se va petrece tot ca o pedeapsă, după ce vârful a mai fost trimis pentru o vreme și la echipa secundă, în momentul în care dinamoviștilor le devenise clar că el nu are de gând să prelungească.

A fost rechemat și folosit ca variantă de backup pentru slovacul Nemec. Își pierde și calitatea de rezervă dacă nu reușește să plece de la Dinamo curând. Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus pe Gnohere la Dinamo, a insistat că atacantul se va transfera în străinătate.

Scenariul e mai greu de realizat acum, fiindcă randamentul fotbalistului a regresat din momentul în care Becali a anunțat că e interesat de el și a pornit o "telenovelă" cu Harlem și cu oficialii dinamoviști. În ultimele patru luni și jumătate, Gnohere a marcat doar două goluri, ambele în meciuri cu Voluntari, dintre care unul din penalty.

Forma slabă i-a scăzut raportul total de când e în România: 17 goluri în 45 de apariții în Liga 1. Un bilanț cu care e greu să atragă atenția vreunui club bogat din străinătate. Steaua rămâne varianta cea mai probabilă pentru francezul în vârstă de 28 de ani.

"Gnohere e foarte bun, ar fi bine să vină și el la Steaua. Nu știu dacă e posibil să fie adus, din moment ce e sub contract cu Dinamo"
Denis Alibec, atacant Steaua

"Gnohere poate fi vândut oriunde în iarna asta, dar nu la Steaua! Decât să plece la Steaua, mai bine rămâne la Dinamo și-l pierdem gratis la vară. Asta e opinia mea personală, nu neapărat decizia clubului"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

35de goluri au marcat împreună Alibec la Astra și Gnohere la Dinamo în ultimul an și jumătate. Sunt cei mai importanți atacanți din sezonul trecut

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.