Handbal

Corespondență din Suedia » Aneta Udriștoiu s-a lipit de vedeta Croației: ”Nu a fost greu să o țin pe Penezici!”

Penezici nu a fost un pericol chiar atât de mare

Articol de Marian Ursescu  —  sâmbătă, 10 decembrie 2016

Aneta Udriștoiu s-a lipit de vedeta Croației, deși este jumătate cât interul adversarelor.

După ce Penezici a marcat de mai multe ori pe parcursul primei reprize, antrenorul Ambros Martin a decis să o țină om la om pe fostul golgeter al Ligii Campionilor. Sarcina i-a revenit micuței Aneta Udriștoiu, 1,64 metri, mai scundă cu 22 de centimetri decât croata.

"Nu a fost greu să o țin pe Penezici, pentru că am avut spatele asigurat. Fetele m-au ajutat, mă îndrumau când să ies, unde merge pivotul. Am căpătat încredere când știam că lângă mine am o apărare beton", a declarat jucătoarea Dunării Brăila.

Udriștoiu a și marcat de patru ori, având procentaj 100%. "E frumos când marchezi, dar important e ca echipa să învingă. Am știut că va fi un meci greu, că adversarele vor rezista la început, tocmai de aceea ne-am dăruit, ne-am bătut și la final suntem fericite", a subliniat micuța extremă.

Revanșa cu Ungaria

Aneta așteaptă cu încredere meciurile din Main Round. "Cu Ungaria avem o revanșă de luat după ce ne-au bătut la Trofeul Carpați, cu Danemarca ne-am tot întâlnit, le-am bătut și cred că avem un plus în fața lor, iar cu Cehia o să vedem ce va fi. În orice caz, trebuie să fim atente la fiecare meci, la fiecare echipă pentru că partidele nu sunt dinainte câștigate", spune Udriștoiu.

Românca e fericită că echipa joacă la Helsingborg ca acasă. "Au venit din ce în ce mai mulți suporteri și ne simțim extraordinar când îi știm alături. Cu ei acolo, în tribune, adversarelor le e și mai greu", a încheiat Aneta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.