Campionate

Gabriel Jesus, puștiul brazilian al lui City, vorbește despre prima sa vizită în Anglia » Guardiola, interdicții, frig și doi conaționali

Foto: Reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  vineri, 09 decembrie 2016

Gabriel Jesus a avut primul contact cu Manchester City, după ce clubul de pe ”Etihad” l-a transferat de la Palmeiras pentru suma de 27 de milioane de lire sterline. El a făcut cunoștință cu Pep Guardiola și s-a întâlnit cu Fernandinho și Fernando, viitorii săi colegi.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani și-a luat rămas bun de la fosta sa echipă, după ce a câștigat tilul de campion al Braziliei, el aducându-și o importantă contribuție, marcând 12 goluri.

După prima sa vizită la Manchester, Gabriel Jesus, care are contract cu City până în vara lui 2021, a vorbit despre întâlnirea cu Guardiola. El a fost acompaniat de ceilalți doi conaționali ai săi, Fernandinho și Fernando, luând masa împreună.

”Antrenorul mi s-a părut o persoană grozavă. Toată lumea îi știe calitățile sale de manager, dar caracterul este mai important. Primul contact mi s-a părut foarte bun. El este un technician căruia îi plac brazilienii. Mi-a dat un plan. Mi-a spus, de asemenea, că nu pot bea Coca Cola”, a declarat Gabriel Jesus pentru Fox Sports.

Jucătorul nu este îngrijorat de performanțele lui Manchester City, ci mai degrabă de vremea rece din Anglia. ”Am nevoie să mă concentrez asupra a mai multor lucruri, deoarece adaptarea este foarte importantă, totul este diferit, țara, limba, cultura și este foarte frig”, a spus atacantul.

El a urmărit din tribune meciul dintre viitoarea sa echipă și Chelsea, de pe ”Etihad”, încheiat cu victoria oaspeților, cu scorul de 3-1. ”Când m-am uitat la meci, nu m-am putut gândi la nimic, deoarece era foarte frig. Chiar am tremurat”, a spus tânătul brazilian.

Gabriel Jesus a debutat în tricoul lui Palmeiras pe 7 martie 2015, jucând în 47 de meciuri și înscriind 16 goluri. El a câștigar titlul și Cupa Braziliei. Evoluțiile sale remarcabile l-au propulsat și în echipa națională în 2016, unde a marcat de 4 ori în 6 partide, câștigând și medalia de aur la Jocurile Olimpice.

Surse: dailymail.co.ukbeinsports.com, mcfcwatch.com

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.