Liga 1

Vasile Miriuță, supărat pe unul dintre jucători: "Va fi amendat" » Și colegii l-au criticat

FOTO: ALEX Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 decembrie 2016

Vasile Miriuță a vorbit despre eșecul cu CS U Craiova, scor 1-2. Îl taxează pe Omrani, despre care spune că va fi amendat pentru eliminarea din acest meci și faptul că a făcut pagube la vestiare, unde a spart geamul unei uși și și-a tăiat tendonul. 

"Știam că ne așteaptă un meci greu. Și azi băieții au făcut un meci bun și îi felicit. Ei ne-au taxat pe contraatac. Ne-au lipsit mulți jucători și tot ne-am descurcat destul de bine. Asta e acum, ne gândim la următorul meci", a zis Miriuță la TV Dolce. 

...despre gestul lui Omrani: "Omrani nu trebuia să facă acel gest. N-are voie să facă așa ceva. O să plătească, avem un regulament disciplinar"

"A fost un meci echilibrat. Puteam câștiga și noi. Nu comentez arbitrajul, are cine să spună lucruri despre asta. Pe noi ne-a iritat la acel penalty că a dat corner și a întors faza. Din câte am văzut a fost penalty. Dar vă zic că asta ne-a iritat", a spus și Cristi Bud, care a vorbit apoi despre eliminarea lui Omrani: "A făcut o prostie Omrani că a aplaudat ironic. O să plătească pagubele pe care le-a făcut. Nu trebuia să facă ce-a făcut"

"Recunosc că am atins mingea cu mâna. Asta e, n-a fost intenție. E corect penaltyul. Trebuie să ținem capul sus și să încercăm să câștigăm următorul meci"
Răzvan Horj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.