Campionate

VIDEO+FOTO » Deportivo, aproape de surpriză! Florin Andone implicat decisiv la cele două goluri marcate de echipa sa împotriva lui Real Madrid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 decembrie 2016

Real Madrid a învins-o pe Deportivo la Coruna pe teren propriu în etapa a 15-a din La Liga, scor 3-2, iar la ambele reuște ale oaspeților a fost implicat decisiv Florin Andone.

REAL MADRID - DEPORTIVO 3-2 (VIDEO)
Au marcat: Morata 50, Diaz 84, Ramos 90+2 / Joselu 63, 65

Prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, însă la revenirea de la cabine Morata a deschis scorul cu un șut superb de la 20 de metri.

Deportivo a egalat în minutul 63 prin Joselu. Florin Andone a recuperat perfect un balon de lângă Casemiro, mingea a ajuns la Joselu, care a înscris cu un șut de la 16 metri.

Trupa românului a marcat și golul de 2-1 două minute mai târziu prin același Joselu. De această dată, Florin Andone l-a găsit excelent pe marcatorul golului și acesta l-a învins pe Navas cu o execuție de la marginea careului.

Jucătorul nostru a fost înlocuit în minutul 74 cu Mosquera, iar românul a fost ovaționat de fanii galicienilor.

Real Madrid a prins mai mult curaj și cu șase minute înainte de final Diaz a egalat la 2. "Galacticii" au dat lovitura în minutele de prelungire prin Sergio Ramos.

Real Madrid e lider în Spania, cu 37 de puncte, în timp ce Deportivo e pe poziția a 16-a, cu 13 puncte.

Realul nu s-a putut baza pe tripleta Ronaldo- Benzema- Bale.

Echipele de start:

Real Madrid: Keylor Navas - Danilo, Pepe, S. Ramos, Nacho - Kroos, Casemiro, Isco - Asensio, Morata, James Rodriguez.
Antrenor: Zinedine Zidane.

Deportivo La Coruna: Tyton - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Fernando Navarro - Borges, Colak, Guilherme - Carles Gil, Fl. Andone, Babel.
Antrenor: Gaizka Garitano.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.